Windows 7:n tuki päättyy 14.1.2020. Nyt on aika päivittää Windows 10:een.

Kun tuki päättyy, Microsoft ei enää tarjoa Windows 7:n seuraavia:

  • Suojauspäivitykset tai ohjelmakorjaukset
  • Tekninen tuki ongelmatilanteissa
  • Ohjelmistopäivitykset

Voit jatkaa Windows 7 -tietokoneen käyttöä, mutta ilman jatkuvia ohjelmisto- ja suojauspäivityksiä, jolloin virusten ja haittaohjelmien riski kasvaa. Jatkossa paras tapa Windowsin käyttöön on siirtyä Windows 10:een, lisätietoja tästä.

Windows 10 tarjoaa uusia mahdollisuuksia

Yrityskäyttöön hallittavuutta: Käyttöönotto ja päivitysten automatisointi

Laitteiden käyttöönottoa ja päivitysten asentamista voidaan automatisoida entistä paremmin. Asetukset saadaan synkronoitua yksinkertaisesti kirjautumalla sisään. Lisätietoa tästä.

Parempi tietoturva 

Tietoturvallisempi kirjautuminen ja uusia tietoturvaominaisuuksia, kuten BitLocker-tiedostojen salaus. 

Helpottaa yhtäaikaisten tehtävien tekoa

Ikkunoita on helpompi asetella näytölle yhtäaikaisesti, ja kaikki avoimet sovellukset saadaan näkyviin selkeästi ryhmittelynäkymässä.

Uusien laitteiden tuki

Tukee paremmin uusia tietokoneita ja laitteita, esimerkiksi 4k- ja kosketusnäytöt. Laite käynnistyy nopeammin, ja resursseja käytetään tehokkaammin.

Mikä Windows 10 -versio on sopivin?

Windows 10:stä on useita versioita, joten tarjolla on sopiva vaihtoehto koti-, ammatti- tai opetuskäyttöön tarkoitettua tietokonetta varten.

Windows 10 Home on käyttöjärjestelmä omaan käyttöön, kun taas Windows 10 Pro tarjoaa tuttujen Windows 10 Home -ominaisuuksien lisäksi sellaisia toimintoja kuin BitLocker-salaus, etätyöpöytä ja toimialueeseen liittyminen.

Miten Windows 10 hankitaan?

Voit ostaa Windows 10 -päivityksen ja päivittää sen vanhaan laitteeseesi. Uusissa laitteissa on usein valmiiksi asennettuna Windows 10, jolloin sen hankkiminen voi olla edullisempaa.

Ota yhteyttä, etsitään käyttöösi sopiva Windows 10 -versio, hoidetaan asennus ja varmistetaan että saat uudesta järjestelmästä hyödyn irti.

 

Data Group 27.03.2019