Laadukas kumppaniyhteistyö tuo etuja myös asiakkaille

Databros on pohjalainen yksityinen IT-alan toimija, joka on perustettu vuonna 2006 Seinäjoella. Data Group -ketjuun Databros liittyi 2009. Yritys tarjoaa palveluita perustietotekniikasta, kuten tietokoneista ja ohjelmistoista, IT-tuesta ja huollosta sekä tietoturvasta raskaamman sarjan palveluihin, kuten palvelimiin ja IT-ulkoistuksiin. 

Pitkäaikaista Fujitsu-yhteistyötä

Databros Services Oy:n toimitusjohtaja Harri Vuolle kertoo, että vuosikausien yhteistyö on tuonut laaja-alaista syväosaamista Fujitsun palveluista aina laitteiden myynnistä huoltoon.

– Olemme myyneet Fujitsua pitkään ja kouluttautuneet palveluihin. Fujitsu taas on vastavuoroisesti antanut meille työkaluja ja arvostanut meidän tekemistämme. Syväosaaminen on meille todella tärkeää, tuotteet ja sen ominaisuudet pitää osata, jos aikoo menestyä kilpailussa, hän kertoo. Harri Vuolteen mukaan syväosaaminen on aina myös asiakkaan etu. Hän korostaa, että syvällinen ja laaja osaaminen tuotteesta tulee erityisen hyödylliseksi silloin, kun asiakkaalla on ongelma, joka pitää ratkaista.

300 uutta Fujitsun työpistettä asennettuna asiakkaalle. Kuva: Databros

– Siinä on monta pointtia. Yksi on ihan käytännön rautaosaaminen: tiedämme, mikä rauta tai alusta toimii asiakkaan tarpeisiin parhaiten. Tällöin asiakas saa tarvettaan vastaavan ratkaisun, teknisen tuen, takuuhuollon ja varaosat. Myös raskaampiin ratkaisuihin löytyy oikea tapa, kun tunnemme levyjärjestelmät ja palvelinratkaisut sekä niiden lisensoinnit. Osaamme valita ja rakentaa oikeanlaiset järjestelmät raudan ympärille, hän opastaa.

Yhteistyö Fujitsun kanssa on tuonut Databrosille myös tunnustusta. Databros palkittiin viime vuonna Fujitsu Forumissa nimityksellä ”Partner of the Year 2019” Pohjoismaiden ja Baltian alueella.

IT-ympäristöjen jatkuva kehittyminen ja monimutkaistuminen vaatii laaja-alaista osaamista ja asiantuntijuutta.

IT-kumppanina me Data Groupissa huolehdimme, että IT-laitteet ja -palvelut määritetään aina liiketoimintasi ehdoilla, ja ne sopeutuvat joustavasti yrityksesi toimintaan.

  • Mukana on kaikki tarpeellinen, asennettuna valmiina työpöydälle
  • Kokonaisuuden toiminnasta huolehditaan taustalla
  • Tietoturva ja tärkeiden tietojesi suojaus on aina ajan tasalla, laitteiden käyttö on turvallista
  • Yksi paikallinen vastuunkantaja, apu on lähellä
  • Yksi kuukausihinta, helppo budjetoida

Lue lisää PalveluPaketistamme tästä.

 

Data Group 15.04.2020