Millainen tieto on tärkeää? Mitä tapahtuisi, jos se menetettäisiin?

Kysyimme asiakkailtamme, millainen tieto on heille tärkeää. Esille nousivat mm. tilaukset, kirjanpitoaineistot, sopimukset, asiakastiedot ja ohjeistukset. 

Yrityksille tärkeiden tietojen, yhdenkin tiedoston, menetys on liiketoimintariski, joka aiheuttaa kustannuksia

Tietojen menetyksen seurauksena voivat olla esimerkiksi toiminnan keskeytyminen, tilausten menettäminen, tuottavuuden lasku sekä omistajien, työntekijöiden ja asiakkaiden turhautuminen. Henkilötietoja käsittelevissä yrityksissä sovelletaan tietosuojaan liittyviä lakeja ja asetuksia. Niiden osalta EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) edellyttää mm. kykyä palauttaa nopeasti tietojen saatavuus ja pääsy tietoihin fyysisen tai teknisen vian sattuessa. 

DG Tietojenpalautus -sopimus kattaa ammattimaiset tiedonpalautuspalvelut –muutaman euron kuukausimaksulla

DG Tiedostojenpalautus -sopimus on tarkoitettu sekä yrityksille että kuluttajille, jotka haluavat huolehtia tiedostoistaan ja jotka eivät halua maksaa tiedonpalautuksesta satoja tai tuhansia euroja vahingon jo tapahduttua. 

Kun laitteissasi on DG Tiedostojenpalautus -sopimus ja tiedonpalautuspalvelun tarve on ajankohtainen, tietojen palautus on helppoa, eikä maksa lisää.

  1. Ota yhteyttä omaan jälleenmyyjääsi, täytä tilauslomake ja pakkaa laite kuljetusta varten
  2. Ibas Ontrack noutaa laitteen ja suorittaa tiedonpalautuspalvelun
  3. Palautetut tiedostosi toimitetaan sinulle takaisin

Jos yrityksen toiminta keskeytyy, on aika kriittinen tekijä. Toiminnan palautuminen nopeutuu jos sinulla on suunnitelma ja selkeä tiedonpalautusrutiini jo ennen onnettomuuden tapahtumista. Käytännössä tietojenpalautussopimus toimii sellaisena.

Lue lisää DG Tietojenpalautus -sopimuksesta.

Data Group & Ibas Ontrack 28.01.2020