DG Kitee - Televirmi Oy ja Joensuulainen Ring Ring Oy tiivistivät yhteistyötään.

Ratkaisu parantaa kummankin liikkeen palvelutarjontaa.

– Laittamalla hynttyyt yhteen kehitämme ja monipuolistamme liikkeittemme palvelutarjontaa. Asiakkaille tämä tarkoittaa uusia mahdollisuuksia, lupaavat yrittäjät Jari ja Jorma Hirvonen sekä Antti Lähteenmäki.

Nyt Ring Ring Oy:n asiakkaat saavat tutusta myymälästään nykyisten tuotteiden ja palveluiden lisäksi kaikki Data Group -ketjun palvelut sekä toimistotarvikkeet. 

– Uskomme, että saamme yhteistyöllä aikaan merkittäviä synergiaetuja ja voimme entistä monipuolisemmin tarjota palvelujamme koko Itä-Suomen alueelle.

Esimerkkinä Hirvonen ja Lähteenmäki nostavat esille yritysten akuutit tietosuojatarpeet.

– Meillä on nyt valmiudet hoitaa yritysten tietoturvakartoitukset ja tehdä tarvittavat dokumentaatiot asiakkaille EU-tietosuoja-asetuksen edellyttämällä tavalla kummankin liikkeen toimialueella.

Joensuussa päästään nauttimaan muistakin Data Groupin palveluista kuten Huolenpitosopimuksesta, jossa ennaltaehkäistään tietoteknisten häiriöiden syntyminen ja varmistetaan tietoturvan pysyminen ajan tasalla. Palvelun toteuttamiseen käytetään nykyaikaisia etähallintaratkaisuja.

Lisäksi Joensuussa tarjolla on nyt Data Groupin laajat palvelutuotteet kuten muun muassa Office 365, F-Securen PSB-palvelut, valvontakamerapalvelut sekä verkkosivut.

Hirvonen että Lähteenmäki uskovat, että paikallinen ja lähellä toimiva yritys ei voi olla kasvoton.

– Me panostamme luottamuksellisiin asiakassuhteisiin ja haluamme, että asiakas luottaa meihin. Lupaamme, että palvelu pelaa kaupanteon jälkeenkin. Jatkossa niin yritykset kuin yksityishenkilötkin saavat tarvitsemansa tieto- ja mobiilitekniikkaan liittyvät palvelut läheltä toivomallaan tavalla.

Data Group 21.11.2018