Yhteistyö luo parempaa arkea.

IT-ala muuttuu nopeasti, ja uusia teknologioita putkahtelee saataville kovaa vauhtia. Pelkän ohjelmiston tai laitteen tarjoaminen on helppoa, mutta kun tekniikkaa valjastetaan toimivaksi kokonaisuudeksi omaan käytännön toimintaan, kasvaa verkostoitumisen ja tiiviin yhteistyön merkitys. 

Kokoonnuimme tällä kertaa Hämeenlinnaan yhdessä DG:läisten ja kumppaneidemme kanssa hiomaan uusia kuvioita tulevaisuuteen.

Data Groupin hallituksen puheenjohtaja Jarkko Pippola puhui ostokokemuksen merkityksestä.

Mitä jos mikään ei muuttuisikaan? Palveluasiantuntija Toni Luhti pohti mitä tapahtuisi jos tyytyisimme nykytilanteeseen.

"Varmuuskopioiden toimivuutta ei yleensä testata." Ibas Ontrack:n asiantuntija Tomi Torniainen kertoi miksi tietojenpalautusta tarvitaan, vaikka tiedot olisivatkin varmuuskopioitu.

Tekoäly uudistaa myös valvontaratkaisuja.

Tietoturva pitää huomioida alusta alkaen kaikissa ratkaisuissa, miettivät DG Ring Ringin Jorma Hirvonen ja Fujitsun Pertti Vitikainen.

Dell EMC:n Veronika Bogdanoff esitteli tyylikkäitä ja kevyitä uutuusläppäreitä. 

Vuoden Data Group -liikkeeksi valittiin Data Group Hyvinkää, Infotec Oy. Kuvassa Jarkko Pippola / DG SataIT, Pertti Suutarinen / DG Hyvinkää, Timo Vilenius / Data Group Finland

Vuoden Data Group -yhteistyökumppaniksi valittiin kotimainen infonäyttöosaaja iDiD. Tutustu ratkaisuun tästä.

Jarno Hämäläinen, DG Finland 04.10.2019