Dell on nimennyt tietotekniikan jälleenmyyntiketju Data Groupin vuoden Dell-kumppaniksi Suomessa. Tunnustus jaettiin Dell PartnerDirect Solutions -konferenssissa Wienissä keskiviikkona 4.11.

Data Groupin Göran Sjöblom (3. rivissä, 3. vasemmalta) vastaanotti tunnustuksen Wienissä.

Valintaan vaikutti Data Groupin kyky kasvattaa liiketoimintaa haastavasta markkinatilanteesta huolimatta sekä se, että yhtiö on erityisesti nostanut Dellin konesaliratkaisut keskiöön. Dell on tavoittanut pienet ja keskisuuret yritysasiakkaat tehokkaasti valtakunnallisen Data Group -ketjun avulla. Dell aloitti kanavaliiketoimintansa Suomessa vuonna 2009 yhteistyössä juuri Data Groupin kanssa. Data Groupin Dell-myynti on siitä lähtien kasvanut vuosittain merkittävästi. Data Group on Dellin Premier-kumppani ja yksi suurimmista Dell-tuotteiden jälleenmyyjistä Pohjoismaissa. Dell on merkittävä päämies Data Groupille, ketju käyttää myös Dellin ratkaisuja omassa konesalissaan.

”Olemme iloisia tunnustuksesta! Liiketoimintamme on vahvistunut siitä lähtien kun aloitimme yhteistyön, ja Dell on tukenut meitä alusta asti. Vuoden kumppani -nimitys tulee hyvän vuoden päätteeksi ja odotamme kasvun jatkuvan vuonna 2016”, sanoo Data Groupin hallituksen jäsen Göran Sjöblom.

Lisätiedot: 

Timo Vilenius, toimitusjohtaja, Data Group Finland, p. 050 576 6767, timo.vilenius(a)datagroup.fi

Juha-Pekka Väänänen, johtaja, kanavaliiketoiminta, Dell Nordics, p. 040 760 0048, juha-pekka_vaananen(a)dell.com

Tietoja Data Groupista:

Data Group on suomalainen vuonna 1992 perustettu valtakunnallisesti toimiva itsenäisten ict-kauppiaiden muodostama luotettava, osaava ja ammattitaitoinen tietotekniikan erikoisketju. Data Group -liikkeitä on kaikkiaan 58 kpl ja niissä työskentelee noin 350 it-alan ammattilaista. http://www.datagroup.fi

Tietoja Dellistä: 

Dell kuuntelee asiakkaitaan ja toimittaa heille innovatiivisia teknologioita ja palveluita, jotka antavat voimaa tehdä enemmän. http://www.dell.fi

Data Group 09.11.2015