Arkkitehtitoimisto Jääskeläinen Oy on suunnitellut jo vuodesta 1975 yksityisiä ja julkisia tiloja lähinnä Pohjanmaan alueelle.

Tunnetuimpia suunnittelukohteita ovat Seinäjoen uusi jalkapallostadion sekä Seinäjoen keskussairaalan tehostetun hoidon yksikkö. Myös asuintaloja mallinnetaan paljon.

Jokaisella seitsemällä suunnittelijalla on työjuhtana Fujitsun CELSIUS-tehotyöasema. Arkkitehtisuunnitelmat vaativat koneilta nopeaa suorituskykyä sekä erinomaista grafiikkatehoa. Työasemiin asennetun Autodesk Revit -ohjelmiston avulla suunnittelijat laativat jokaisesta kohteesta yksityiskohtaisen 3D-mallinnoksen. 

"Laitteet, ylläpito ja huolto – haluan toimivan kokonaisratkaisun. Laatu on hintaa tärkeämpi kriteeri.”

Toimitusjohtaja, yrittäjä Jyrki Jääskeläinen ei säästele kehuja ICT-kumppanista puhuessaan: ”Oman IT-tuen puuttuessa tarvitsemme ammattilaisen, joka hoitaa kaikki tietotekniikka-asiat puolestamme. Data Group Seinäjoki, Databros Services Oy, on meille se oikea kumppani."

Databrosin ylläpito käy kerran kuukaudessa paikan päällä tekemässä tarvittavat päivitykset varmistaen näin kokonaisratkaisun toimivuuden. Muuten järjestelmää valvotaan etäyhteyden kautta. Koko järjestelmähallinta on ulkoistettu Databrosille koneiden hankinnasta ohjelmistojen asennuksiin ja päivityksiin. Näin arkkitehdit voivat keskittyä täysin omaan työhönsä ilman tietotekniikkamurheita. 

Toimitusjohtajalla on lisäksi käytössään kevyt, liikkuvaan työhön sopiva Fujitsu LIFEBOOK U904 -kannettava. Järjestelmän ydin on PRIMERGY-palvelin varmistus- ja tallennusjärjestelmineen, tietoturvaa unohtamatta.

"Luotan osaavan asiantuntijan suosituksiin ja omiin käyttökokemuksiini. Erinomaista laatua ei kannata vaihtaa huonompaan. Yhtään kovalevyä ei ole esimerkiksi rikkoontunut kaikkien näiden vuosien aikana. Siksi kaikki laitteet ovat Fujitsua", toteaa toimitusjohtaja Jääskeläinen.

Tehotyöasemat uusitaan kolmen vuoden välein

Tehotyöasemat uusitaan kolmen vuoden välein. Ostoja ei ole tarvetta kilpailuttaa, sillä viimeistä tingittyä euroa tärkeämmät kriteerit ovat laatu ja kokonaisvaltainen palvelu. ICT:n ulkoistaminen yhdelle kumppanille on ratkaisu, jota toimitusjohtaja Jääskeläinen on vilpittömästi suositellut myös muille yrittäjäkollegoilleen.

Fujitsu 03.10.2016