Jaa sisältö

Tietojen palautus ja hävitys johtavalta asiantuntijalta

Oli sitten kyse kiintolevystä, älypuhelimesta, muistikortista tai RAID-järjestelmistä, palvelimista ja virtuaalijärjestelmistä, tarjoamme maailman johtavan tietojen pelastamiseen erikoistuneen asiantuntijan, Ibas Kroll Ontrackin kanssa vaivattomat ja nopeat tiedon palautus- ja hävityspalvelut.

Miten toimia jos tiedot katoavat?

Netissä on paljon "kikkoja" tietojen omatoimiseen pelastamiseen, unohda ne. Pahimmassa tapauksessa tietosi katoavat lopullisesti.

Lue lisää aiheesta: Miten toimia jos tiedot katoavat?

Tilaa tietojenpalautuspalvelu tästä

Tallennusvälineiden tuhoaminen

Tietojen siirtäminen roskakoriin tai kiintolevyn alustaminen ei estä tietojen lukemista. Osaamatonkin käyttäjä voi tiedonpalautusohjelman avulla saada suurimman osan tiedostoista palautettua. Laitteen tuhoaminen fyysisesti esimerkiksi poran, vasaran tai moukarin avulla vähentää varmasti onnistuneen palautuksen todennäköisyyttä, mutta olemme useasti onnistuneet tietojen palautuksessa, vaikka kiintolevy on ollut murskaantunut ja ilmeisen käyttökelvoton.

Lue lisää aiheesta: Viisi tavallista tiedonhävitysmenetelmää, kaikki epäluotettavia!

Tarjoamme:

DG Tietojen palautus

Paras vaihtoehtosi kun tallennusväline rikkuu tai tiedostot korruptoituvat. Helpommat tapaukset hoidetaan paikallisessa Data Group -liikkeessä ja vaikeammat Ibas laboratoriossa. Kolme toimitusaikavaihtoehtoa: 24/7 pikapalvelu, 5 työpäivää sekä 15 - 20 työpäivää. Pyydä lisätietoa.

DG Ontrack Tuki 36

Ennakoiva palvelusopimus kannettaviin ja pöytätyöasemiin kattaa tietojenpalautuspalvelut Ibas-laboratoriolla. Pyydä lisätietoa.

DG Tietojen tuhoaminen

Kokonaisvaltainen avaimet käteen -palvelusopimus erilaisten muistilaitteiden ja loogisten yksiköiden, kuten virtuaalikoneet ja tiedostokansiot, sertifioituun turvatyhjentämiseen. Pyydä lisätietoa.

Palvelumme täyttää tiukat viranomaisvaatimukset, esimerkiksi EU: tietosuoja-asetus (GDPR)

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen tavoitteena on yhtenäistää jäsenvaltioiden tietoturvasäädökset vastaamaan digitaalisen aikakauden vaatimuksia ja vahvistaa erityisesti henkilötietojen suojaa. Tiedonpalautus- ja häivytspalvelumme täyttävät viranomaisvaatimukset.

Käsittelyn turvallisuus (Artikla 32): Henkilörekisterin pitäjällä ja henkilötietojen käsittelijällä tulee olla kyky palauttaa nopeasti tietojen saatavuus ja pääsy tietoihin fyysisen tai teknisen vian sattuessa.

Oikeus tietojen poistamiseen eli "oikeus tulla unohdetuksi" (Artikla 17): Rekisteröidyllä on oikeus saada rekisterinpitäjä poistamaan rekisteröityä koskevat henkilötiedot ilman aiheetonta viivytystä, ja rekisterinpitäjällä on velvollisuus poistaa henkilötiedot ilman aiheetonta viivytystä mm. silloin kun henkilötietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne kerättiin. Tämä pätee riippumatta siitä, minkälaiseen tallennusvälineeseen, -järjestelmään tai pilvipalveluun henkilötiedot on tallennettu.

Tilaa Tietojenpalautuspalvelu tästä:

 

Jaa sisältö