Jaa sisältö

Perinteiset mainosnäytöt korvaava teknologia tekee ikkunan lasipinnasta itsestään mainosnäytön.

Valoisaan tilaan kehitetyn näyttöpinnan avulla isotkin, jopa koko ikkunan levyiset mainosnäytöt voidaan toteuttaa huomattavasti perinteisiä mainosmonitoreita edullisemmin ja joustavammin.

Teknologia perustuu ikkunan taakse asetettavaan videotykkiin.

Interaktiivinen ulottuvuus

Digitaalisia näyttöpintoja voi hyödyntää omien tuotteiden ja palvelujen myynnin vauhdittajana mm. mainoskampanjoissa, brändimainonnassa tai vaikkapa laajennettujen todellisuuksien hyödyntämisessä (kännykkä ja QR-koodit). Näyttöpinnan voi toteuttaa myös interaktiivisena, mikä mahdollistaa verkkokaupan, tuoteselauksen tai jonkun muun halutun ominaisuuden viemisen ikkunaan tai mihin tahansa lasipintaan.

Käyttökohteita

Myymälän mainosnäyttö

Suuretkin videoseinät voidaan toteuttaa täysin saumattomasti -kehyksiä ei enää tarvita. Videoseinien näyttöpaneeleille tyypillinen ja ikävä epätasainen kulumisongelma poistuu. Kuva on aina tasalaatuinen ja saumaton. Näyttöpinta kestää hyvin myös kirkasta myymälävalaistusta ja säilyttää hyvin kontrastin.

Interaktiivinen näyteikkuna

Valoisaan tilaan kehitetyn näyttöpinnan avulla isotkin, jopa koko ikkunan levyiset mainosnäytöt voidaan toteuttaa huomattavasti perinteisiä mainosmonitoreita edullisemmin ja joustavammin. Ikkunan pintaan muodostuva kuva mahdollistaa ensimmäistä kertaa aidosti helppokäyttöisen, kosketuksella toimivien sovelluksien viemisen ikkunaan. Kosketusnäyttö on tarkempi ja reagoi perinteisiä monitorinäyttöjä nopeammin.

Digitaalinen Roll-up mainosnäyttö

Suuri kuva, missä vain, pystytys viidessä minuutissa. Tuote sisältää ylös vedettävän 95″ taustaprojisointipinnan koteloituna ja lattiatasoon screenin taakse sijoitettavan projektoritelineen. Tuotetta voidaan käyttää suurten kuvapintojen pystyttämiseen mm. messuilla ja esiintymislavoilla.

 

Miten voisit hyödyntää ratkaisua? Kysy lisää!

 

Jaa sisältö